Du har inga produkter i din varukorg.

Delsumma: 0,00 kr
DIBS - Payments made easy

Pumplagret i samarbete med Alingsås Energi

Alingsås Energi tar aktivt ställning för ett hållbart samhälle genom att endast leverera 100 % grön el från förnyelsebara källor. Det gillar vi på Pumplagret som också har miljöns bästa för ögonen. Tillsammans vill vi minska din energiförbrukning, vilket du kan göra med en värmepump.

Unika paket-erbjudanden för dig som kund hos Alingsås Energi

Pumplagret har i samarbete med Alingsås Energi tagit fram erbjudanden i form av värmepaket till dig som är kund hos Alingsås Energi. Du kan välja mellan Värmepaketen Attefallshuset, Fritidshuset, Standardhuset och Stora Huset. Paketen är framtagna till dig som kund och innehåller en värmepump med tillbehör och tjänster som underlättar uppvärmningen av ditt hus.

Lycklig familj i gräset

Det finns inga produkter som matchar urvalet


Så här gör du!

Hur ska du då gå tillväga för att ta del av dessa fantastiska erbjudanden? Följ enkelt för steg-för-steg guide eller ring oss för vidare information.

Så enkelt beställer du!

  • 1. Beställ ditt värmepumpspaket online eller via telefon.
  • 2. Ta emot ett samtal från installatören.
  • 3. Var hemma och ta emot installatören som har med sig värmepumpen.
  • 4. Installatören utför fuktkontrollerna, installerar värmepumpen samt visar er hur pumpen fungerar.
  • 5. Njut av ditt trivsamma hem och dess trevliga inomhusklimat.

Värmepumpspaket från Pumplagret hjälper dig sänka elräkningen

Pumplagret är glada över att kunna presentera ett samarbete med Alingsås Energi, där vi kan erbjuda extra förmånliga priser på värmepumpar. Paketen är utformade för en miljö- och prismedveten husägare, som vill ha ett behagligt inomhusklimat oavsett hustyp.

Fujitsu - För svensk vinter

Fujitsu värmepumpar är nordenanpassade och ger hög effekt vid låga temperaturer. De är alla ekonomiska och miljövänliga uppvärmningssystem som klarar de tuffa och bitvis extrema vintrarna vi har här i uppe i norra Europa.

Ring oss!
0770- 115 500