Du har inga produkter i din varukorg.

Delsumma: 0,00 kr
DIBS - Payments made easy

Vi vill att du handlar hos oss så du får ta del av följande!

  • Du får ta del av Sveriges lägsta priser på luftvärmepumpar!
  • Vi erbjuder enbart luftvärmepumpar som är anpassade efter det nordiska klimatet!
  • Du får en helhetslösning där BÅDE köp av värmepump och installation ingår!
  • Din värmepump blir installerad av våra certifierade installatörer.
  • Vi har snabba leveranser, och installationer.
  • Du kommer bli uppringd och vi kommer att boka tid tillsammans för installation.
  • Luftvärmepumparna är noga handplockade från marknadens bästa tillverkare och godkända för nordiskt klimat.
  • När du betalar använder du säkra och godkända betalningslösningar.

Är priserna inkl. moms?
Ja, alla priser på hemsidan är inklusive moms.
 
Säljer pumplagret.se samma modeller som andra stora aktörer, generalagenter och ”official dealers”?
Ja, vi hämtar våra produkter från samma nordenlager som de andra stora aktörerna på marknaden. Samtliga våra pumpar är nordenanpassade. Normalt sett kan man utläsa pumpens modell i beteckningen under tekniska specifikationer alternativt på klistermärket på sidan av innedelen.
 
Exempelvis bör samtliga Mitsubishi-värmepumpar ha ett H på slutet som garanterar att pumpen är vinterutrustad från fabrik och att vinterutrustningen är kompatibel med styrningen. 
 
Är pumplagret.ses modeller nordenanpassade?
Ja samtliga våra modeller är norden-anpassade, för att klara av vårt klimat.

Vad skall man tänka på när man väljer värmepump?
Kontrollera att pumpen är nordenanpassad, med vinterutrustning fabriksmonterat och uppdaterad styrning direkt från tillverkning. Detta kan man oftast lätt se på modellbeteckningen. Eller så ring rådgivning för upplysning om detta. 

Noterna:
En Mitsubishi-pump vars beteckning slutar på VA eller VAB så är det troligtvis en Italien- eller Spanien-importerad värmepump som inte alls är att jämföra med våra produkter. Samma resonemang gäller Toshiba där modellbeteckningen bör sluta på –ND. Vissa ”official dealers” och generalagenter väljer namnge sina pumpar enligt egna koncept.  Ex. ”Sverigepumpen” eller ”SuperScroll” vad gäller Panasonic, och ”Q-heat-” vad gäller Mitsubishi. Tittar man på modellbeteckningen på pumpen är det exakt samma pumpar vi säljer men inte nödvändigtvis enligt samma koncept som vissa andra aktörer. 
Varför bör jag välja pumplagret.se som min leverantör?
Vår sortimentbredd med flertalet märken och modeller, gör det enklare för dig att få en korrekt och ärlig rådgivning utan gömda avsikter att framhålla en särskild modell eller tillverkare.
 
Hur ligger ni till vad gäller pris och konkurrens?
pumplagret.se är marknadens prispressare. Vi försöker alltid att ligga på nordens lägsta priser för hela sortimentet och det är sällan som vi misslyckas.

Vilka garantier gäller? 
För olika märken har vi olika garantivillkor. Se Garanti.
 
Varför har inte pumplagret.se samma garantier för alla märken och modeller, som andra leverantörer?
Olika märken har olika leverans- och försäljningsvillkor och som större aktör i branschen får vi akta oss för att sälja de ”koncept” som andra större aktörer tagit patent på. Detta innebär att för Fujitsu där vi själva är official dealer sätter vi egna villkor som är 5 års heltäckande garanti. Andra märken som Panasonic, Mitsubishi och Toshiba där det finns andra official dealers som helst inte vill att vi säljer deras märke alls men framförallt bevakar de sina koncept på så sätt att vi omöjligt kan sälja med 5 års heltäckande garanti. 

Varifrån kommer pumplagret.se's pumpar?
Alla pumpar kommer från våra Nordiska generalagenter (/ Norden-lager). Det vill säga, det är samma pumpar som samtliga större aktörer säljer på svenska marknaden.